La JobTransport punem joburile în mişcare!

 

 

 

 

 

 

Cea de a sasea ediţie a JobTransport, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi, va avea loc pe 12 noiembrie 2019, în holul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti. La eveniment vor participa numeroase companii din domeniile transportului, logisticii şi consiliere în carieră.

„Punem joburile în mişcare. Vrem să venim în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor de la Facultatea de Transporturi care sunt în căutarea unui loc de muncă. Este important ca aceştia să înţeleagă care sunt cerinţele de pe piaţa muncii şi că trebuie să se ridice aşteptărilor angajatorilor. De aceea, contactul direct cu reprezentanţii firmelor din domeniu le va fi extrem de util. Îi aşteptăm la JobTransport pe toţi studenţii care vor să se dezvolte profesional şi personal”, spune Felicia Niculae, manager de proiect. „Şi la această ediţie, atât studenţii, cât şi angajatorii s-au arătat deosebit de interesaţi de organizarea JobTransport”, adaugă Felicia Niculae.

 

Corector CV şi premii

 

 

 

 

 

 

Studenţii vor avea parte şi de un „corector CV”, care îi va ajuta cu redactarea CV-urilor şi îi va consilia gratuit.

Nu vor lipsi premiile, oferite în cadrul unor tombole. „Vrem ca studenţii să se simtă cât mai bine la târg, să nu aibă emoţii prea mari când vorbesc cu angajatorii. De aceea ne-am gândit la oferirea mai multor premii, în cadrul unor tombole. Vor fi premii din oră în oră, astfel încât studenţii să aibă un motiv în plus să ne calce pragul”, precizează Robert Barbu, coordonator de proiect.

Târgul va fi deschis între orele 9 şi 17. Intrarea este gratuită.

Postat în Fără categorie