La JobTransport punem joburile în mişcare!

 

 

 

 

 

 

Cea de a cincea ediţie a JobTransport, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi, va avea loc pe 7 noiembrie 2017, în holul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti. La eveniment vor participa numeroase companii din domeniile transportului, logisticii şi consiliere în carieră. Vor fi prezente companiile Unicom Tranzit, Gebruder Weiss, Grup Feroviar Român, Nexus Electronics, Autonet, DB Cargo, RAR, Ekol Logistics, KLG Europe Logistics, Volvo, FM Logistic, Elit, Expeditors, Claim Expert, Mainfreight, Romfracht Spedition, Rail Cargo Carrier Romania, Alstom, Erebus Tehnic International, Akka Romserv, Urgent Cargus, 4 Career.

„Punem joburile în mişcare. Vrem să venim în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor de la Facultatea de Transporturi care sunt în căutarea unui loc de muncă. Este important ca aceştia să înţeleagă care sunt cerinţele de pe piaţa muncii şi că trebuie să se ridice aşteptărilor angajatorilor. De aceea, contactul direct cu reprezentanţii firmelor din domeniu le va fi extrem de util. Îi aşteptăm la JobTransport pe toţi studenţii care vor să se dezvolte profesional şi personal”, spune Felicia Niculae, manager de proiect. „Şi la această ediţie, atât studenţii, cât şi angajatorii s-au arătat deosebit de interesaţi de organizarea JobTransport”, adaugă Felicia Niculae.

Toţi participanţii au de câştigat

Prof. univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti, subliniază importanţa organizării unui asemenea eveniment: „Studenţii, masteranzii şi absolvenţii de la Transporturi şi chiar din întreaga Politehnică vor avea ocazia să stea de vorbă cu potenţialii angajatori, să le adreseze întrebări, să participe la workshopuri, la prezentări de companii. Cred că toţi participanţii de la JobTransport, indiferent de care parte a mesei se vor situa, vor fi, la final, în câştig”.

Prezenţa la JobTransport le va aduce studenţilor doar beneficii. „Practic, ei vor avea ocazia să obţină un loc de muncă sau măcar să fie pe lista scurtă a posibililor angajaţi. Sunt sigur că se vor prezenta bine la interviuri, mai ales că, de-a lungul anilor de studiu, au dovedit că sunt bine pregătiţi şi că se vor putea integra fără probleme în companii”, spune prof.univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi.

Corector CV şi premii

 

 

 

 

 

 

Studenţii vor avea parte şi de un „corector CV”, care îi va ajuta cu redactarea CV-urilor şi îi va consilia gratuit.

Nu vor lipsi premiile, oferite în cadrul unor tombole. „Vrem ca studenţii să se simtă cât mai bine la târg, să nu aibă emoţii prea mari când vorbesc cu angajatorii. De aceea ne-am gândit la oferirea mai multor premii, în cadrul unor tombole. Vor fi premii din oră în oră, astfel încât studenţii să aibă un motiv în plus să ne calce pragul”, precizează Robert Barbu, coordonator de proiect.

Târgul va fi deschis între orele 9 şi 17. Intrarea este gratuită.

Postat în Fără categorie