Asociaţia 4CAREER

 

 

 

 

 

 

 

 

Într-o perioadă în care serviciul a devenit un lux, mii de oameni sunt în căutarea unui loc de muncă. Dacă te numeri printre cei care caută un loc de munca vacant sau, pur şi simplu, aspiri către un job mai bun, nu dispera! Consilierul în carieră vine în sprijinul tău, ajutându-te să-ţi descoperi abilităţile profesionale şi domeniul de activitate care ţi se potriveşte.
4CAREER, organizaţie non-profit, prin activităţile sale de consiliere şi orientare în carieră, dezvoltă la nivel naţional proiectul „JOBS4CAREER – o şansă în plus”, prin care cei ce sunt în căutarea unui loc de muncă, atât pentru prima dată, cât şi cei care îşi doresc schimbarea locului actual de muncă, pot trimite CV-ul gratuit către adresa de e-mail jobs@4career.ro.
Prin acestă oportunitate, oferim şansa potenţialilor candidaţi să-şi găsească mai uşor un loc de muncă şi astfel să-şi construiască o carieră de succes. Aceste CV-uri vor fi redirecţionate către companii de recrutare care sunt în parteneriat sau colaborare cu 4CAREER.

Date de contact

Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5, Bucureşti
Telefon: 0734.227.337
E-mail: office@4career.ro
Site: www.4career.ro

Postat în Fără categorie