Gebrüder Weiss

 

 

 

 

 

 

Prezentă în România încă din anul 1994, prin colaborarea cu compania locală Cargolog, Gebrüder Weiss oferă soluţii integrate de logistică, precum şi o gamă completă de servicii de transport rutier (internaţional sau domestic în regim de grupaj, camioane complete sau parţiale), feroviar, aerian şi maritim.
Strategia de expansiune implementată încă de la început a permis realizarea unor investiţii importante în sedii, depozite, echipamente şi personal calificat, astfel că astăzi, Gebrüder Weiss România se bazează pe o infrastructură naţională, prin platforma logistică proprie cu șase terminale logistice de cross-docking situate în Bucureşti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Craiova şi Braşov.
Cu aproximativ 580 de angajaţi şi un portofoliu impresionant de referinţe primite în urma implementării eficiente a unor soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi, Gebrüder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice şi de transport din Austria.

 

Date de contact

Str. Ithaca, nr. 1000, comuna Bolintin Deal, judeţ Giurgiu
Telefon: 0372.678.412 / 0372.678.409
E-mail : resurse.umane@gw-world.com
Site: www.gw-world.ro

Postat în Fără categorie