Nexus Electronics

Încă din 2006, de când a intrat pe piață, obiectivul Nexus Electronics a fost să dezvolte soluții software performante și inovatoare, care să reducă costurile operaționale și să maximizeze eficiența în companii. Suntem mândri pentru că am reușit să câștigăm aprecierea a peste 1.200 de parteneri, oferindu-le servicii profesioniste, know-how și flexibilitate.
Scopul principal al companiei Nexus Electronics este de a-și susține partenerii în dezvoltarea business-urilor și îmbunătățirea imaginii afișate în fața clienților.
Vrem să adăugăm valoare atât business-urilor și oamenilor cu care interacționăm, cât și activității noastre zilnice. Ne adaptăm caracteristicilor unice și specifice business-urilor cu care colaborăm, venind permanent cu idei pentru creșterea calității și valorii serviciilor oferite.
Venim la birou motivați de provocările zilei și plecăm acasă cu satisfacția “misiunilor” îndeplinite. Nu uităm nici să ne distrăm, serile de board game-uri și ieșirile în oraș sunt un must-have lunar.
Dacă te vezi deja în portretul nostru de echipă și dorești mai multe informații, accesează-ne site-ul, fă-ne direct o vizită la birou sau telefonează-ne. Ai toate datele mai jos.

Date de contact

Splaiul Unirii nr 76
Telefon: 021.320.05.61
E-mail:
anca.ceraceanu@nexusromania.com
Site: www.nexusromania.com/index.php/ro/

Postat în Fără categorie