Unicom Tranzit

 

 

 

 

 

 

 

Unicom Tranzit este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994. Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group.
Filosofia companiei se bazează pe următoarele principii:
•        clienții noștri sunt tratați ca parteneri și suntem conștienți de faptul că succesul nostru depinde de reușita lor;
•        încercăm să atragem și să pregătim oameni care vor să exceleze și sunt capabili să pună în valoare resursele materiale de care dispunem și să se valorifice îndeosebi pe ei înșiși;
•        menținem un parc de material rulant performant și diversificat, capabil de a satisface eficient cerințele de transport feroviar.
După cum am menționat anterior, unul din punctele forte ale companiei îl constituie competența echipei noastre. Aceasta este formată din oameni pozitivi, inteligenți, dornici de a îmbunătăți în permanență modul în care lucrăm și de a găsi soluțiile optime pentru clienții noștri. Pregătirea lor ne permite să oferim servicii de calitate înaltă, pe care ne străduim să le îmbunătățim permanent.
Clienții noștri sunt firme românești și multinaționale din diverse industrii. Majoritatea lor desfășoară activități în România, iar unii dintre ei o aleg ca țară de tranzit. Aceștia sunt câțiva dintre clienții noștri cu renume: Arcelor Mittal, Tenaris Silcotub, Mechel, Carpatcement.

Date de contact

Bd Pipera nr. 1-IA, Voluntari, județul Ilfov
Telefon: 0752.907.208
E-mail: cristian.malancu@unicom-group.ro
Site: www.unicom-group.ro

Postat în Fără categorie