Urgent Cargus

 

 

 

 

 

 

„Cu peste 25 ani experiență în piața de curierat romanească, Urgent Cargus deține și utilizează 14 centre nationale de sortare, 72 centre operationale, 66 de agenții „Urgent Cargus Ship&GO” în întreaga țară, o flotă de peste 2.600 de vehicule și peste 3.000 de angajați și colaboratori.
Pentru a oferi cele mai bune servicii clienților clasici și din e-commerce, Urgent Cargus investește constant atât în modernizarea flotei și a echipamentelor, cât și în pregătirea profesională a oamenilor săi.

 

 

 

 

 

 

 

Daca intri pe site-ul nostru, http://www.urgentcargus.ro poti vedea ce job-uri avem disponibile, în timp real.
Te așteptăm cu o mulțime de beneficii: training plătit, spații de joc și de relaxare (masă ping pong, scaune masaj, masă biliard), spațiu de luat masa cu o super-priveliște panoramică, cărți prin sistemul Bookster, oportunități de dezvoltare și de promovare, discounturi la partenerii noștri etc.
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa noastră, hai să ne cunoaștem! Iar dacă știi pe cineva aflat în căutarea unui job și care corespunde cerințelor noastre și își dorește să lucreze în centrul orașului, îl așteptăm și pe el/ea.
Suntem constant în căutare de talente.

Date de contact

 

 

 

Șoseaua Atomiștilor nr 99-115 Magurele, Ilfov 077125 România
Str 11 Iunie nr 14, Sector 4, București  040172  România
Telefon: 0219.33.00.00
E-mail: cariere@urgentcargus.ro
Site: www.urgentcargus.com

Postat în Fără categorie