Volvo Group Trucks România

 

 

 

 

 

 

 

Încă din 1894 camioanele Renault au demonstrat performanţă, durabilitate şi fiabilitate.
Renault Trucks oferă o gamă extinsă de vehicule (de la 2,7 t la 120 t) şi de servicii adaptate unui spectru larg de activităţi de transport – distribuţie, transport de lungă distanţă, construcţii, curierat şi aplicaţii speciale. Prezentă în peste 100 de ţări la nivel mondial, cu 1.600 de centre de vânzări şi service, Renault Trucks se află în avangarda industriei vehiculelor comerciale, totodată fiind una dintre mărcile de referinţă din cadrul grupului Volvo.
Noua gamă de camioane Renault vine în sprijinul clienţilor noştri prin optimizarea costurilor operaţionale dedicate afacerii lor şi suport post-vânzare la nivel înalt. Renault Trucks consideră camionul ca fiind centrul de profit ce nu trebuie să-şi dezamagească clienţii, protejându-i şi oferind în acelaşi timp mândrie şoferilor.
Pentru a livra cu pasiune şi angajament vehiculele Renault Trucks, este esențial să atragem, să dezvoltăm și să păstrăm oamenii potriviți. Lucrând la Volvo Group Trucks România-Renault Trucks, vei face parte dintr-o echipă globală de profesioniști extrem de competenți care muncesc cu energie, pasiune și respect.

Date de contact

 

Str. Ithaca 520, Bolintin Deal, judeţ Giurgiu
Telefon: 021.202.96.30
E-mail: volvoromania.hr@volvo.com
Site: www.renault-trucks.ro

Postat în Fără categorie